SAKARYA / KARASU - Karasu Halk Eğitimi Merkezi

Said ÖZKAN - HALK EĞİTİMİ MERKEZİ MÜDÜRÜ

1970 Eskişehir doğumludur. İlk, orta ve lise öğrenimini Eskişehir’de  tamamladı.1987-1992 yılları arasında TCDD’da Eskişehir Pratik Sanat Okulu mezunu olarak Makine alanında çalışmıştır.

1991 yılında Gazi Üniversitesi Teknik Eğitim Fakültesi Tesviye Öğretmenliğinden mezun oldu.Yüksek Lisansını İstanbul Sabahattin Zaim Üniversitesinde  Eğitim Yönetimi ve Denetimi alanında yaptı.

1992 yılında Aksaray/Ortaköy Çok Programlı Lisesi Tesviye Bölümünde öğretmen olarak göreve başladı.1992-2007 yılları arasında aynı okulda öğretmenlik, bölüm şefliği, müdür vekilliği görevleri yapmıştır.

2007 yılında Sakarya/Karasuya tayin oldu. Karasu Şehit Hasan Keleş Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde  Makine Teknolojileri Alanında öğretmenlik ve müdür yardımcılığı görevlerini yürüttü.

2010 yılında Karasu Mesleki Eğitim Merkezine  Müdür olarak atandı.2016 yılına kadar aynı kurumda müdürlük yapmıştır.

2017 yılında Karasu Halk Eğitimi Merkezine Müdür olarak atanan Said ÖZKAN halen bu görevine devam etmektedir.