SAKARYA / KARASU - Karasu Halk Eğitimi Merkezi

TÜRKİYE YÜZYILI'NIN YÜZ AKI 100 ESERİ

May

Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli’nde; Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve Millî Mücadele Dönemi'nin Ölümsüz Kahramanlarına Etkili Vurgu

#TürkiyeYüzyılınınMüfredatı #KöklerdenGeleceğe

@Yusuf__Tekin

@tcmeb

May

Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli’nde; Cumhuriyetin Kurucu Değerlerine Bağlı Millî Şahsiyetler İnşa Etme Hedefi

#TürkiyeYüzyılınınMüfredatı #KöklerdenGeleceğe

@Yusuf__Tekin

@tcmeb

Nis

AÇIK ÖĞRETİM ORTAOKULU 2023- 2024 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 3. DÖNEM KAYIT YENİLEME İŞLEMLERİ 19 NİSAN 2024 - 13 MAYIS 2024 TARİHLERİ ARASINDA YAPILACAKTIR.

Nis

Kas

Karasu Halk Eğitimi Merkezi SGM Yetişkin yağlıboya resim kursumuz..

Kas

Karasu Halk Eğitimi Merkezi SGM  de   çocuklara yönelik açılan drama, mutfak atölyesi, ingilizce ve resim karakakem, pastel boya kurslarımız devam ediyor.

Kas

Hendek Huzurevi sakinlerinden misafirlerimiz, Tübitak projesi kapsamında öğrencilerle birlikte, Karasu Halk Eğitim Merkezi Filografi kurs merkezimizi ziyaret ederek, filografi teknikleriyle uygulama örnekleri yaptılar.

Kas

Karate kursları takımı Cumhuriyet Bayramı törenlerinde harika gösteriler yaptilar. Emeği geçen  kursiyerlerimize, ve Eğitici arkadaşlarımıza teşekkürler.

Halk Eğitim olarak egitici ve öğretmenlerimizle, kursiyerlerimizle toplumun ve insanımızın tüm kesimlerine dokunuyoruz.

Burada büyük emek ve gayret öncelikle tüm eğitici, öğretmen arkadaşlarımızindır.

Kas

Yetişkin Bolu -Bursa Yöresi Halk oyunları ekibi , Cumhuriyet Bayramı törenlerinde harika gösteriler yaptilar ve törene damga vurdular. Kostümleri ve oyunları birbirinden güzel tüm ekiplerimize, kursiyerlerimize, ve Eğitici arkadaşlarımıza teşekkürler.

Kas

Kız öğrenci Gaziantep yöresi Halk oyunları ekibi , Cumhuriyet Bayramı törenlerinde harika gösteriler yaptilar ve törene damga vurdular. Kostümleri ve oyunları birbirinden güzel tüm ekiplerimize, kursiyerlerimize, ve Eğitici arkadaşlarımıza teşekkürler.